Летенето по целия свят със сигурност може да изглежда бляскаво в социалните медии. В крайна сметка, hashtag-ът #travel има повече от 375 милиона споменавания само в Instagram. Но, за съжаление за мнозина, този начин на живот не е достъпен. Въпреки това, благодарение на новото предизвикателство в социалните медии, наречено „предизвикателство с фалшива самолетна надпревара“, можеш да се пошегуваш с приятелите си.

Ето как работи: Потребител от социалните медии публикува видеоклип, който изглежда, че лети на височина 30 000 фута във въздуха. За да създадът публикацията, потребителите взимат елемент от домакинството, който прилича на класически прозорец с овална равнина. След това видеото постепенно се вдига, за да покаже, че разгледаните по-долу изгледи са всъщност предварително записани видеоклипове, които се играят на смартфон, а прозорецът на самолета е нищо повече от чаша за кафе, тоалетна чиния или дръжка за почистващ продукт.


Според новинарския сайт NextShark, предизвикателството за пръв път се появи в социалната платформа за споделяне на видеоклипове TikTok. Опитите за „ фалшив самолет ”очевидно започнаха през новата година на 5 февруари след като милиарди пътувания бяха направени в цялата страна , обясни NextShark.

Предизвикателството се пренесе в китайската социална медийна платформа Weibo, където вече има 27 милиона гледания, съобщи The New York Daily News.

Ако искате да се измъкнете без да давате хиляди левове за самолетни билети, можете да разгледате нашите продукти за пътешественици 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Няма ли да завършите поръчката си?

Въведете данните си, за да се свържем с вас, може да си дадем и малка отстъпка.

Call Now Button