Безобразие на заслон”Кончето”

Красимир Елинов:

Приятели искам да споделя нещо което меко казано ме побърка!!!

Всеки знае, че сега искат да подменят заслона на Баюви дупки “Кончето” и от както бе решено това някой системно съсипва заслона оставяйки вратите отворени както пълно безобразие вътре от боклуци и т.н. Всеки път с Иво сме сваляли от горе куп ненужни неща но този път човешката простотия мина всякакви граници и повярвайте ми ако разбера кой е …. филмите на ужасите ще му се сторят като сънчо за лека нощ!!!
Някой е качил 2 чувала зърно и го беше разпилял по пода на заслона и като цяло на всякъде с цел да направи уютно за мишките и негодно за хората както и да загният по-бързо дъските по пода и стените на заслона!
На първата снимка се вижда как Plamena Petrova чисти зърното, а на втората се вижда вече почистено мястото и как дъските са пропити от вода и влага. Не мога да ви опиша колко ядосан и разочарован съм от така наречените “ХОРА”
Колко акъл трябва да има даден елемент човекоподобен че да направи подобна меко казано грозна простотия???

Споделяйте това да се види коооолко много загрижени планинари има в нашата шибана държава и колко прости и елементарни хора сме всъщност защото това е ВИСША форма на интелект!!!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Няма ли да завършите поръчката си?

Въведете данните си, за да се свържем с вас, може да си дадем и малка отстъпка.

Call Now Button