The adventure begins
Купи от тук

Емайлирано планинарско канче хит във Франция

Известната със своите планински курорти Франция направи сериозна стъпка в борбата със замърсяването с пластмаса като забрани използването на пластмасови чаши, чинии и прибори за хранене, информира Асошиейтед прес.Така Франция стана първата страна в света, поставяща “извън закона” пластмасовите съдове за еднократна употреба. И тук се появява алтернативата-металните канчета от миналото. Те са здрави , леки и придават индивидуалност на всеки планинар и приключенец.

img_3905Емайлираното канче , става популярно през 19 век ,когато производителите на кухненски продукти започват да го произвеждат.Всички тигани,тенджери и канчета били покривани със специално покритие, което придава атрактивен външен вид, предпазва от надраскване и ги прави лесни за почистване. Материалът, от който са изработени канчетата им придава още незаменими качества- нечупливи са , лесно можете да ги
поставите върху огъня за да стоплите вечерята си и не на последно място не замърсявате природата. Емайлирано планинарско канче можете да откриете тук.

Пожелаваме Ви весели приключения с любимата Ви напитка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Няма ли да завършите поръчката си?

Въведете данните си, за да се свържем с вас, може да си дадем и малка отстъпка.

Call Now Button