fbpx
Безобразие на заслон”Кончето”

Безобразие на заслон”Кончето”

Красимир Елинов:

Приятели искам да споделя нещо което меко казано ме побърка!!!

Всеки знае, че сега искат да подменят заслона на Баюви дупки “Кончето” и от както бе решено това някой системно съсипва заслона оставяйки вратите отворени както пълно безобразие вътре от боклуци и т.н. Всеки път с Иво сме сваляли от горе куп ненужни неща но този път човешката простотия мина всякакви граници и повярвайте ми ако разбера кой е …. филмите на ужасите ще му се сторят като сънчо за лека нощ!!!
Някой е качил 2 чувала зърно и го беше разпилял по пода на заслона и като цяло на всякъде с цел да направи уютно за мишките и негодно за хората както и да загният по-бързо дъските по пода и стените на заслона!
На първата снимка се вижда как Plamena Petrova чисти зърното, а на втората се вижда вече почистено мястото и как дъските са пропити от вода и влага. Не мога да ви опиша колко ядосан и разочарован съм от така наречените “ХОРА”
Колко акъл трябва да има даден елемент човекоподобен че да направи подобна меко казано грозна простотия???

Споделяйте това да се види коооолко много загрижени планинари има в нашата шибана държава и колко прости и елементарни хора сме всъщност защото това е ВИСША форма на интелект!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

Form is not available. Please visit our contact page.
X
CONTACT US